Du och jag, Martina

Jag har också köpt en fin skrivbok  med band. Författardrömmarna fortsätter... Jag vill vara lika tokig och rolig som Martina Haag och alltid ha färgglada klänningar och piffiga frisyrer.
Men jag har ju inte tre vilda barn och en känd man. Jag har inget hus i Bromma med källaren full av spindlar. Jag har definitivt inga drömmar om att bli skådis. Vad sjutton ska jag skriva om? Ingen vill väl läsa om en nervös högstadielärares liv.

Kommentarer:
Postat av: Ewa

hahhaha! jag har också läst hennes bok. Det värsta är att jag lever hennes liv typ. men jag har ingen bäbis, tackochlov. varannan vecka är vi ju dock 5 personer och det räcker till kaos. Ja i alla fall: nä jag hade inte tittat i min gästbok för jag är också förvirrad med av min nya sida. mkt dåligt. och det är nog bäst att du inte hämtar msn för vi vill inte att eran ska krascha. Och jag tänkte bara att det är min dator som är kokko när mina inlägg inte kommer med. Och till sist: nä du är inte omodern för att du inte har msn: jag fick internet för första gången hemma i mitt liv för 1 månad sedan.

2006-09-26 @ 08:16:53

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits