Dyrt, jobbigt och irriterande

Det är lite ironiskt att jag är så trött på tonåringar när Palten och jag i själva verket också är tonåringar. Vi är så otroligt dåliga på att göra trista saker. Allt som måste anmälas, ändras eller beställas. Det blir så mycket roligare om man skjuter upp det. Dessutom brukar man ofta få betala en straffavgift eller annan slags hög kostnad, och vem vill inte det.
 En av Paltens barndomskompisar och hans fru gifte sig i augusti i Paltland. Vi fick reda på att de skulle gifta sig i december året innan. Vi hade alltså sju hela månader på oss att köpa biljetter. Men icke. Vi börja leta biljetter i slutet av juni. När juli började lida mot sitt slut hade vi fortfarande inte köpt några biljetter och det hela slutade med att vi fick åka bil upp med Paltens mor och sedan åka svindyrt flyg ner sent på söndagskvällen. Dyrt, jobbigt och irriterande.
Hela sommaren och även efter själva bröllopet gick vi omkring och mutrade och sa att nästa gång, nästa gång ska det bli bättre. Vi måste skärpa oss.
Men nej... Trots att vi vetat ganska länge att vi ska flytta in i den nya lägenheten senast 1:a oktober, har vi ändå inte ändrat adress, flyttat telefon och el. Varför ska man göra det i tid när man kan göra det försent. Damen på adressändring lät lite förvånad när jag frågade om den nya adressen kunde börja gälla på måndag, om två arbetsdagar. Det kunde den inte. Dyrt, jobbigt och irriterande

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits