Ångest, ångest...

... är min arvedel. Om jag var lite smartare och lite mer påläst skulle jag veta vem som skrivit dessa ord. Men det vet jag inte, eftersom jag är så lat och korkad!
Därav min ångest.
Jag vill inte vara fröken och ha en massa läskiga elever och läskiga vuxna kollegor. Jag vill ligga hemma framför TVn och titta på ännu en säsong av Gilmore Girl´s på dvd. Detta är inte bra!


Kommentarer:
Postat av: Dr Snuggles

Jag håller med. Vill inte vara nördig och hålla på med jävla virus hela tiden. Stå vid labbänken och sakta, sakta förvandlas till en råtta. Med glasögon... Dock vill jag inte se Gilmore Girls utan snarare Grace Anathomy eller That 70´s show... Varför måste man bli vuxen och tråkig?! Kan man göra nåt åt det?

2007-08-18 @ 12:05:22
Postat av: Dr Snuggles

Eller kanske Grey´s - skit samma!

2007-08-18 @ 12:12:34
Postat av: Marie

Hej! Jag är oxå lärare och jag håller med! Ibland är det skitläskigt och jag känner mig ofta urdum! Men sen kan man ha förbaskat kul oxå :-) Lycka till på nya jobbet!

Postat av: Barbasyster

Hej Dr Snuggles!
Jag håller precis på med Grey´s Anatomi, har precis börjat med andra säsongen. Jag vill bara titta hela tiden. Just nu har vi kräftskiva men jag passade på att lägga BarbaArg så jag kan kolla lite under tiden. Jag har inte följt det på tv så det är kanon att se allt på en gång. Du får komma ut och låna dem av mig!
Palt - jag har en annan bra dikt som du inte heller vet vem som skrivit. Den lyder så här:
"Våren är här. Jag är olykligt kär. Hur mycket kostar ett gevär". Hur bra var inte den?

2007-08-18 @ 19:48:05
Postat av: Dr Snuggles

Barbasyster - det låter bra! Vi borde ha en maraton!
En bra sak med att bli vuxen - man får använda bekväma underkläder utan att skämmas! 1-0 till vuxen

2007-08-19 @ 16:28:02
Postat av: Barbasyster

Snuggles - maraton sounds great! Mrs Palt lär också komma sättande fort som bara den! Är det några fler serier du vill se? I löööv maraton!!

2007-08-19 @ 19:34:44
Postat av: Powblom

I found this site very useful while surfing Google.Interesting page containing serveral helpful information and nice pictures. Greetings

2010-10-08 @ 08:30:51
URL: http://powblom.blog.ca

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits