En slö måndag

Idag har vi haft konferans hela dagen. Efter det var det cheese and wine och musik. Jag drack ett glas rödvin och åt några jordgubbar och sen var jag nästan full. Efter det tog jag tunnelbanan in till stan, köpte Amelias nya brud & bröllop och släpade mig hemåt. Nu är jag supertrött och sitter och har ångest. Jag borde rätta och läsa på inför morgondagens lektion. Men det enda jag vill göra är läsa bröllopstidning, ha mjukiskläder och titta på Cityakuten. Vad göra?

Kommentarer:
Postat av: Evasleva

Vad kul att ni bokat restaurang nu. Det börjar närma sig så smått...

Vi ska också göra dekorationerna själv. Roligt, tycker jag.

2007-01-29 @ 18:36:05
Postat av: barbasyster

Ha mjukiskläder! Välj alltid det vad du än ska göra

2007-01-29 @ 22:22:33
Postat av: Ewa

Skit i det. Du kan rätta till en annan dag. Jag menar: även om du föregår med rätt exempel och lämnar ifrån dig saker i tid lär de inte ändra sitt eget beteende. Ta ett glas till.

2007-01-30 @ 18:02:08
Postat av: mrsptitepalt

Evasleva - jo det känns skönt och lite lite stressigt också. Det är ju inte allt för långt borta. Har ni bestämt var ni ska vara?

Barbasyster - du har så rätt min kloka syster. Du är klok som en bok. föresten såg jag att de hade fler mus-skor. Vill kanske dina andra brudar ha varsitt par? Lill-orange fyller ju år snart, då har hon kanske växt ut sina nuvarande, ny storlek?

Ewa - bra råd, fast jag rättade lite grann. Men endast en av 22 frågade om jag hade rättat. Å de kommer ju självklart inte lämna in i tid. De är ju tonåringar, de har ju ett liv - hallå!

2007-01-30 @ 22:39:21
Postat av: barbasyster

Musskorna är för tillfälligt på avvägar (jag har inte gömt dem - jag lovar). Hon vill apselut ha ett par till. Då är det ju snart vår också, så det passar ju lite bättre med alla typer av dans-, lack- och klackskor.

2007-02-01 @ 21:49:48

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits