Nattbekymmer

I går tyckte Palten att vi skulle gå och lägga oss tidigt. Han pendlar till jobbet och åker hemifrån i ottan. Självklart kan ju jag vara uppe längre, men eftersom jag är en smula mörkrädd tycker jag det är ganska trist, plus att jag inte kan läsa när jag går och lägger mig eftersom min man, Sleeping beauty, inte klarar av lampor eller bläddriga blad när han ska sova. Detta resulterade i att vi gick och la oss tio över nio, släckte lamporna vid halv tio och somnade... tja, kanske vid halv ett.

Vi låg båda och vände och vred på oss som två ilskna maskar. Det var ljust ute, vi var varma, jag blev kissnödig, Palten blev kissnödig, jag blev täpp i näsan osv. osv. Dessutom vaknade i alla fall jag säkert sju gånger på natten och vände mig och min stora Karott-mage från liggande på rygg till liggande på sida. Det var en märklig natt helt enkelt.

I morse när vi vaknade gick Palten upp först som han alltid gör, men jag gick upp bara några minuter senare  när han precis kom ut från badrummet. När jag öppnade dörren till sovrummet hoppade han säkert en meter upp i luften och tjoade till (mycket manligt förstås) "ihhhhh!" Tydligen är han liksom jag lite rädd. Men inte för mörker utan för nakna, höggravida fruar. Det är som hämtat ur någon dålig komedi om en sån där kille som inte vill binda sig, som har fear of commitment. Och så en morgon när han vaknar och kliver ut ur duschen står det en fet, naken kvinna där som väntar hans barn...
The ring, släng dig i väggen!

Kommentarer:
Postat av: Snäckan

Hahaha! Fy vad jobbigt det är när man inte kan somna.

Postat av: Västmanländskan

Ha, ha, ha!
*skrattar så jag kiknar*

2008-05-12 @ 15:38:28
URL: http://pregnolejbro.blogsome.com
Postat av: Evasleva

Haha!

Ja. Jag har verkligen börjat förstå din söndagsångest! Tror du verkligen att det blir bättre? Eller säger du bara så för att det vore så hemskt annars?

2008-05-12 @ 20:46:46
URL: http://www.letarbalans.blogg.se
Postat av: Barbasyster

Försök ligga på höger sida, annars trycker Karotten på kroppspulsådern. Så gjorde i alla fall bäbisar omkring 97-98, jag vet inte om det stämmer längre

2008-05-14 @ 21:16:54

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits