Bär du dina knätofsar med stolthet?

Palten och jag sitter och läser på lite inför dopet och skrattar högt. Vad sägs om dessa meningar, "knätofs intar liksom en särställning - bär den med stolthet!" och "om dopet hålls på förmiddagen så kan man med fördel bära hatt. Lite ovanligt, men härligt!" Vem har skrivit detta? Troligtvis någon väldigt klämkäck person.

Kommentarer:
Postat av: ally

men jag förstår inte, erik har ju letat reda på sina knäbyxor i sammet med knätofsar på och jag min stora lila hatt, kan vi inte ha det?

2008-11-12 @ 20:16:57
Postat av: Barbasyster

Jag kommer såå ha folkdräkt!! Äntligen!

2008-11-13 @ 11:55:40
Postat av: Barbasyster

Förresten, angående tuttepowernaps. I think I´ve payed my dept to the tuttepowernaps-sociaty?! I över sex år har jag bistått med tutte genom powernaps-nätter - man kunde lika gärna ha färgat mig grisskär och fäst en plastknapp med ett färgglatt djur på min kropp, för någon annan napp har aldrig korsat min tröskel. Så om nu mina jättestora tallkottar sover fast jag sätter de på muggen så tycker jag inte det är med än rätt.Och Kotten, om hon fortsätter bråka - ring facket!

2008-11-13 @ 12:08:03
Postat av: Barbasyster

'mer än rätt' ska det förstås vara. 'Med än rätt' blir något helt annant

2008-11-13 @ 12:10:17
Postat av: mrs pitepalt

Ally - vi håller inte så hårt på etiketten, du får ha hatt även fast dopet är kl tre. Vi lover att inte titta snett på dig. Och självklart ska Erik ha folkdräkt, som det stod på sidan "en folkdräkt är alltid ”RÄTT” i alla sammanhang".Barbasyster - en favorit i repris, fast lite uppdaterad, babydop i Bregott-fabriken. Fast nu är du för skinny för att vara ko. Du kan vara kalv kanske... Och vad gäller dina fåniga små inlägg om tallkottar som poernappar på toan och Kottefacket så har jag bara eb sak att säga - Mue!

2008-11-13 @ 13:01:22

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits