Suck!

Det är lite dött här som ni säkert märkt. Dels beror det på att jag jagar efter vild-Kotten när han flänger  runt som en vätte mellan spisen, TVn och min underklädeslåda, och dels beror det på att jag mest känner frustration och ångest inför hösten och jobben som aldrig dyker upp. Inget av detta är särskilt roligt att läsa om tror jag, och Kottens vilda upptåg hinner jag inte ens skriva om, så... Jag hoppas jag är tillbaka med roliga nyheter snart.


Kommentarer:
Postat av: Jenny

Usch, jag känner likadant inför hösten men jag fick lite hopp igår när jag pratade med en rektor som sa att många skolor väntar med rekrytering ända till augusti eftersom det är en del övertaliga som ska in i olika verksamheter just nu. Håller tummarna för att ett bra jobb dyker upp snart =)Har också en liten vilde hemma. Man kan inte vända ryggen till en sekund förrän han sätter full fart mot kattlådan eller toaborsten. Som tur är sover han rätt mycket på dan så jag får pusta ut lite, det behövs :)

Postat av: Skolfröken

Fattar verkligen ångesten! Men jag lovar, det släpper! Dessutom vet jag att det kommer jobböppningar, det är många som går i pension och är föräldralediga så ett vik hittar du säkert.Vad har du för ämnen förresten?

2009-06-03 @ 09:48:52
URL: http://skolfrokensblogg.wordpress.com
Postat av: Evasleva

Söker du jobb i lilla staden eller i den stora? Överallt? Trist är det i alla fall. Men det löser sig ska du se!

2009-06-03 @ 11:14:25
URL: http://evasleva.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits