Nära men ändå långt borta.

Jag har inte skrivit på år och dar, men jag är fortfarande här. Jag läser era bloggar men jag har inte ork och tid att skriva något här. Det är för mycket annat som tar upp min tid och mina tankar just nu. Bland annat detta:
*Nytt hus med allt var det innebär. Jag går runt och packar upp lådor, drömmer om tapeter och intalar mig att jag inte är mörkrädd när jag är själv på nedervåningen på kvällarna, Palten går runt och sniffar på saker och oroar sig för att busken ska växa in under taket och oj vad saker kommer kosta (och packar inte upp lådor) och Kotten klättrar i trappan, leker några få små gånger på sitt rum och sover illa om nätterna.
*Jobb, elever och kollegor. Samma sak kanske, men ändå. 63 arbeten att rätta, en stycken personalmiddag att gå på och 15 minuters cykelväg till jobbet varje morgon. Jag har så dålig kondis.
*En stycket sjuk pappa. Har väldigt länge gått omkring och trott att man ska vara lite befriad från djävulskap med en mamma som dog i cancer när jag var 15, men så var tydligen inte fallet. Nu väntar vi bara på operationen.
*Arbetslös i januari?! Funderingar och tankar inför våren och vad som ska ske. Kommer jag få något jobb? Kommer Palten vara tvungen att veckopendla till sitt jobb eller kommer han få något nytt? Kommer Kotten få någon bra förskoleplats? Kommer han ens kunna gå på förskola om jag inte jobbar?
*Svininfluensa. Ska den j-a vacineringen komma någon gång?

Förhoppningsvis återkommer jag snart, vacinerad och klar, med bilder på radhuset.

Kommentarer:
Postat av: Evasleva

Jag ser fram emot bilder!

Väldigt tråkigt att höra om din pappa! Hoppas att allt går bra. Håller tummarna.

Postat av: Skolfröken

Nä, hoppas verkligen att det går bra för din pappa. Livet är inte rättvist...Härligt att ha flyttat, vill också bo i hus! Du får lägga alla flyttlådor i Paltens säng så kanske han packar upp dem :-)

2009-10-07 @ 18:20:31
URL: http://skolfrokensblogg.wordpress.com/
Postat av: mrs Pitepalt

Tack, vi hoppas allt går bra med pappa. Han har fått tid för operation nu.Jag ska lägga ut lite bilder på huset, så fort jag hittar rätt kabel...2009-10-14 @ 13:43:39

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits