Flyttkaos

Nu är Kotten och Palten hemma. Helgen bara rusade förbi, men vi har packat ner det mesta i lägenheten. Nu ska vi bara genomleva fem dagar i flyttkaos och sen går flyttlasset på lördag. Det ska bli helt fantastiskt skönt att dels få bo i radhus med massor av utrymme om man jämför med nu och dels få bo i Stockholm som jag har längtat efter att få göra nu de senaste året. Får se om det lever upp till mina förväntningar.

Jag återkommer med bilder och info om hur det gick när vi är 08:or. Najs!!

Så länge kan ni ju läsa lite om våra
många tidigare flyttar och tänka lite extra på mig när jag nu än en gång flyttar och ännu värre, flyttstädar...

Kottepuss!

Kotten och Palten är i Piteå. De åkte i onsdags och ska vara där till måndag. Det är många, långa dagar utan mina pojkar. Speciellt med tanke på att jag bara varit borta från Kotten en natt under hela hans livstid. Nu när jag pratar med Palten i telefon hör jag honom i bakgrunden. "Maaaamaaa, maaaamaaaa!" Frågan är bara om det är mig eller Palten han pratar med. Palten berättade också att Kotten i går natt när de skulle sova hade krypit upp till Palten och pussat honom godnatt. Sånt vill man ju inte höra. Jag vill också få godnatt-pussar och höra maaaamaaa hela dagarna. Nu är det nog dags att de kommer hem!

F U, John Blund!

Kotten har börjat sova väldigt dåligt de senaste veckorna. I natt var han vaken mellan halv tre och fem. När jag sen gick upp och skulle sätta på mig linserna tyckte jag att jag såg himla suddigt. Kanske hade det något att göra med att jag stoppat båda linserna i samma öga... Man blir verkligen helt mosig i hjärnan när man får för lite sömn. Tur att det är studiedag idag så inga elever är här. Men stackers Palten, han har det nog inte lätt. Innan vi fick barn, och lite fortfarande, ville han gärna sova nio timmar varje natt. Eftersom han är hemma med Kotten nu var han också uppe med honom i natt mellan halv tre och fem. Han såg inte glad ut i morse när jag åkte till jobbet.

Jag blev däremot glad när jag lyckades få tag i sex stycken Stig Lindberg
muggar på Coop. De har ju varit slut överallt, men så hängde jag på låset till stor-Coop som ligger på andra sidan vägen från vårt nya radhus (jippie!) och så lyckades jag få tag i några. De är så vackra!

Igår packade jag också de tre första kartongerna inför flytten. När jag hade gjort det slog det mig hur j-a jobbigt det är att flytta. Det hade jag helt förträngt. Tur att vi flyttar till ett vackert radhus (jippie!) vilket förhoppningsvis innebär att vi inte måste flytta på väldigt, väldigt länge. Three down, twothousandandnine to go!


That´s my boy!

Kotten kan nu säga både barba och mumin. Jag är mycket stolt!


hits