Varning! Inte för lättstötta läsare!

Jag har utvecklat min första allergi. Den kom redan under graviditeten. Om jag ska vara riktigt ärlig så fanns den nog i mig från första början, låg där latent. En latent allergi. Jag talar själklart om min allergi mot registreringsskyltar på vagnar. I hate them! Sorry, alla som har registreringsskyltar och älskar dem. Om ni vill kan ni trashtalka lite om bruna briovagnar eller nåt annat.

Jag vet inte riktigt varför jag stör mig så mycket på registreringsskyltar. De är helt enkelt fåniga. Speciellt den jag såg idag. The boss. Va?! Är inte det irriterande så säg.

Jag har också en teori om att de som har registreringsskylt på vagnen är de som har såna där fåniga tröjor med bebis skrivet på magen när de är gravida. Och döper sina ungar till något med y och z. Typ Ronya eller Vanya eller Zandra eller något liknande. Förlåt till er också. Ni är säkert sketasnälla. Nu får ni prata skit om människor med empireskurna graviditetskläder och barn med farbrornamn. Det är helt ok med mig.


Kommentarer:
Postat av: Snäckan

Tack för detta inlägg! Hatar också registeringsskyltar på vagnar.

Postat av: Västmanländskan

gapskrattar

2008-12-11 @ 11:44:08
URL: http://vastmanlandskan.blogspot.com
Postat av: Skolfröken

HAHAHAHA! Du skriver det jag inte vågar!



Är supernyfiken på Kottens namn nu :-)

2008-12-11 @ 16:41:42
URL: http://skolfrokensblogg.wordpress.com/
Postat av: Johanna

Hahahaha! Såg en gång en registreringsskylt med "Anakin" - 7årige sonen (som själv har ett farbrornamn) tyckte det var ascoolt. Själv svimmade jag en smula...

2008-12-12 @ 09:06:06
URL: http://tystiklassen.blogspot.com
Postat av: Ewa

HAHAHA!!!

2008-12-12 @ 11:46:53
URL: http://www.kafferepet.nu
Postat av: mrs Pitepalt

Tur att jag inte är ensam om att vara hemsk.



Johanna - om vi får flera barn skulle jag hellre döpa dem till Darth Vader än till Anakin. Men jag förstår att sjuåringen blev impad.

2008-12-14 @ 15:41:09
Postat av: Hallakulle bygger bo

Såg en vagn på t-banan för någon månad sedan med texten FUCK OFF.... Går kanske att jämföra med idioterna i USA som döpte sitt barn till Adolf Hitler i förnamn och som sedan undrade varför konditoriet vägrade skriva barnets namn på födelsedagstårtan....

2009-05-20 @ 17:15:05
URL: http://hallakulle.wordpress.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits