Could we be more with trash?

Hur klarar småbarnsföräldrarna i inredningstidningar av att ha snyggt hemma? Just nu ser vår lägenhet ut som skit. Och då syftar jag inte bara på de fula, gamla tapeterna i hallen och köket som fortfarande inte blivit bytta trots att vi blev lovade nya i höstas. Jag syftar på alla lösningar som gjorts för att förhindra att Kotten slår sönder saker eller sig själv och som inte alls är tjusiga, men praktiska.

Tillexempel står numera min symaskin i sin låda framför TVn så inte Kotten ska kunna stänga av och sätta på en gång i sekunden. Soffbordet står på andra sidan TVn och täcker därmed även glasdörren ut till balkongen som Kotten tycker om att banka på, på senaste dagarna har han använt tillhyggen.

I köket har numera två av fyra underskåp snygga, långa skohorn instuckna igenom handtagen och ett av de andra står oftast på vid gavel med hälften av kastrullerna utanför. Detta skåp har fått ett iskruvat barnlås, men Kotten kan ta sig in ändå. Han tar sig också in i nederspisen, trots att vi skruvat bort handtaget.

I sovrummet har vi hängt upp ett svart tyg framför fönstret eftersom rullgardinen inte täcker tillräckligt och Kotten sover bättre när det är mörkt, vilket gör rummet ganska dunkelt, men inte tillräckligt för att dölja de arton blöjor och tjugotvå par strumpor som Kotten rivit ut på golvet. Igen.

Största delen av dagen är också alla Kottens leksaker utspridda över lägenhetens alla skrymslen och vrår. Nu har jag inte ens beskrivit badrummet. Så jag ställer frågan än en gång, hur lyckas folk ha det fint hemma??

Kommentarer:
Postat av: Västmanländskan

De måste ju få hjälp av någon superstäd- och stylingpatrull så att det är fint precis bara när de tar bilden. Sen blir det nog kaos igen - prylar överallt, choklad- och kräkfläckar på de vita sofföverdragen, soppåsar vid ytterdörren och tvätt som hänger på tork överallt.

Postat av: Jenny

Nej, det där är nog bedrägeri på högsta nivå. Vårt hem ser definitivt inte ut som i inredningstidningarna, varken före eller efter barn.

2009-05-28 @ 06:51:21
URL: http://jenzzzan.blogspot.com/
Postat av: Skolfröken

Hahaha, det låter som hemma hos oss. Skohornen var en bra idé, måste testa!

2009-05-28 @ 10:16:21
URL: http://skolfrokensblogg.wordpress.com
Postat av: Ewa

Svar: Vi har inte det. Var beredd på att det är såhär i ca 18 år framöver. Det blir INTE bättre med åren!

2009-05-28 @ 14:17:12
URL: http://www.kafferepet.nu
Postat av: Evasleva

Jag läste det här inlägget högt för maken och skrattade. Han såg alldeles blek ut ;)

2009-05-29 @ 19:22:32
URL: http://evasleva.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits