Buhu!

Igår gick jag in i v. 30 och det känns som det är flera år kvar till BF. Jag känner mig stor och tung och otymplig. Jag måste gå på toaletten hela tiden och om jag inte sover med en enorm kudde mellan knäna så får jag ont i höfterna och går som en pensionerad pingvin. Jag måste planera hur jag klär på mig. Om jag inte tar på mig strumporna innan jag tar på mig byxorna blir det väldigt jobbigt, det värsta är när jag ska ta på mig skorna, allra helst mina Converse.

Jag förstår inte varför det känns så mycket jobbigare den här gången. Magen är inte större, snarare mindre och jag har inte gått upp med. Ioch för sig vägde jag mer denna gång än förra så jag väger ju mer nu än jag gjorde i v.30 med Kotten. Dessutom har jag fått bristningar på magen. Jag fick lite förra gången, men det var i v. 41 men nu har jag redan fått och de sitter runt naveln, jättefult. När Knytet är redo att komma ut lär jag se ut som en polkagrisorm som har svalt en tremanssoffa. Buhu!


Kommentarer:
Postat av: Evasleva

På måndag åker vi till Bangkok. Sen vidare till Ho Chi Minh city några dagar. Vi ska till en ö som heter Puh Quok en vecka sen har vi inte planerat mer men vi ska vara borta hela maj :) Det ska bli superskönt!Hoppas att du känner dig bättre snart. Jag har inte riktigt fattat att det är bikinisäsong för min del om några dagar..

Postat av: Skolfröken

Usch, det låter precis som jag känner det just nu! Jag har inte fått några bristningar än, men jag utgår från att det är oundvikligt.Kram från en medsyster!

2010-04-28 @ 12:52:38
URL: http://skolfrokensblogg.wordpress.com
Postat av: Nocken

Jag känner precis som du! Befria mig från denna kropp (som för övrigt är välsignad med största möjliga magen enligt kurvorna. Varför tar inte magen hänsyn till att jag är en liten person?).

Kram

2010-04-29 @ 21:12:40

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits