Inte så sportig, men trevlig

Nu har Palten haft sportlov i en vecka och vi hade stora planer som innehöll både renovering, umgänge och luncher på stan. Som vanligt blir det ju inte som man tänkt sig. Dagarna rusar förbi och inte en enda vägg har blivit tapetserad. Men vi har umgåtts med familjen och inhandlat både tapeter och golv och Palten har målat taket, listerna och elementet en första omgång. Dessutom har jag hunnit fylla år och vi har varit på Skansen med Kotten för första gången.

Han var väldigt facinerad av hajarna, krokodilerna och sköldpaddorna. Vi andra var facinerade av två sköldpaddor som gjorde nya sköldpaddor under en sten,
nakenråttorna som såg ut som "pillesnorkar med tänder" (King Lears beskrivning) och diverse snuskiga koraller som hängde i taket.

Kotten har desssutom lärt sig räkna. Helt plötligt började han räkna för några veckor sedan. Åtta, nio, tio... räknade han när vi gick ner för trappan. Vi visste inte hur eller varför han hade börjat men vi tyckte det var roligt, och King Lear som alltid skämmer bort Kotten köpte en bok som heter Kom räkna med mig, och nu kan han räkna till tio. Eller åtminstone till åtta och sen säger han tio två gånger. Vi är mycket stolta.

Kommentarer:
Postat av: Evasleva

Jag tycker det låter som att ni har hunnit med mycket! En riktigt trevlig vecka låter det ju som också. Fick du något roligt i present?


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits