Morr!

Tänkte kombinera planering och förberedelse med att gå in mina bröllopsskor. Jag tvekade lite först, men sen tänkte jag att äh, de kommer nog inte bli smutsiga och jag ska ju ändå ha dem ute sen. Men vad händer? Efter typ fem sekunder har jag nu fått en fult brunt streck på ca 1½ cm längst fram på skon, som till och med jag ser fast jag är halvblind utan glasögon. Det är inte tlevligt! Och det är ännu ett tecken på att jag inte kan ha vita kläder.

Hur det nu ska gå på lördag...

Kommentarer:
Postat av: moqen

aaahhh....på lördag smäller det!!! Nu har du sisådär 90 timmar (kan det stämma???!) kvar som ogift ;) massor av grattis och lycka till då jag inte kommer kunna skicka grattishälsning via mobben...då kraschar väl planet och det vill jag inte!!! kram och pöss

Postat av: Skolfröken

Nej, vad värdelöst.... Vilket material är skorna i då? Du kan ju testa med lite Tabort eller Vanish? Eller varför inte tippex?
Nu vågar inte jag gå in mina....
Just det, du frågade när vi gifter oss: 18/8 är det dags. Låååååångt kvar.

2007-06-27 @ 07:42:56
URL: http://skolblogg.blogspot.com
Postat av: Soffan

Jag hade en bra weddingsong på skallen för några månader sedan och tänkte -När det blir dags, då är det den här som gäller. Jag hade gärna tipsat dig men nu har jag ju så klart slarvat bort låten i mitt virriga huvud någonstans... Nåväl, det verkar ju som att det har löst sig i alla fall!
Stort lycka till! Och tänk, nu blir du ju typ ingift pitebo! Grattis till det också! :-)

2007-06-27 @ 12:36:47
URL: http://www.ssomisaker.blogspot.com
Postat av: moqen

Nu har du en liten utmaning på min blogg....men du får tillåtelse att göra den efter "jag tager dig"...osv ;) pöss

2007-06-27 @ 22:04:15
URL: http://elinpelin.bloggspace.se
Postat av: madlin

Spännande med så få dagar kvar! Med lite tråkigt med strecket på skon, jag är likadan - hopplös att böra vita kläder o skor - smutsar ner dom fort. Så jag bävar lite för bröllopsdagen, ha ha!

2007-06-27 @ 22:17:46
URL: http://linjer.blogspot.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits