Huvva och hurra!

Jag befinner mig just nu i stora systerns halvstökiga arbetsrum, som från och med nu ska bli mitt sovrum också. Jag har blivit halvtidslärare och au pair. När jag inte sitter på min skola och gråter stora krokodiltårar över alla elaka elever och läskiga lärare ska jag hämta mina blonda syskonbarn på sin skola och ge dem smörgåsar, frukt och spela playstation med dem. Som tack får jag alltså sova här och äta av min systers goda mat. En mycket bra deal tycker jag.
Min läskiga skola har redan börjat, men jag har inte min första lektion förrens på onsdag. Jag tänkte dock åka dit i morgon och fixa nyckelkort, klasslistor och dylikt. Förhoppningsvis törs jag prata med någon liten kollega också. Men det kan man aldrig vara säker på. De är antagligen mycket läskiga och har huggtänder och bruna skinnportföljer hela bunten, huva!
Dessutom har faderns sambos dotter fixat en
skål åt mig. Från Helsingborgs Muminaffär. Hurra!


Kommentarer:
Postat av: barbasyster

Hm. Det var en tråkig historia. Både Propeller-kepsen och jag tycker att du är alltför ung för att flytta hemifrån. Helsike är ett bra och tryggt ställe att växa upp på! Du kan väl bli en sån där mambo eller jambo eller jabba eller vad det heter och bo där du hör hemma!

Postat av: barbasyster

Förresten, ibland får du mat hos oss också! Om du bara lagade mat lite oftare när du är här så skulle du nog kunna få något varje gång.

2006-08-22 @ 00:01:09
URL: http://mrspitepalt.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits