Nytt jobb

Nu sitter jag på mitt nya jobb och skriver och det känns mycket otäckt och bra, och jobbigt, och roligt, och nervöst, och spännande och alldeles alldeles underbart.




Och absolut skitläskigt!

Kommentarer:
Postat av: King Lear

Och jag sitter på mitt gamla jobb och försöker låtsas att semestern inte är slut genom att inte göra någonting av det jag borde göra, utan läsa din blogg istället. Har just insett att jag inte kommer kunna läsa den över din axel längre, samtidigt som du sitter och skriver. Kanske skönt för dig. Lite småtrist för mig. Jag får numera skriva mina beskäftiga kommentarer istället för att leverera dem live. Vi ska till paps och sambon i helgen. Kan inte ni komma också? Vi saknar er!

2007-08-14 @ 10:45:15
Postat av: Barbasyster

Hej King Lear. Ska ni till världens ände i helgen? Jag som hade tänkt föreslå Gröna Lund eller något liknande på söndag.
Jag önskar att jag satt på mitt jobb och låtsades jobba. Själv sitter jag vid köksbordet och önskar att jag hade lyckats luska ut var min institution skriver tentadatum lite tidigare, så att jag inte först idag kl. sen förmiddag fick reda på att tentan är imorgon. Nu ska jag bara lite raskt lära mig lite spridda fakta om hjärtsjukdomar, lungsjukdomar, ledsjukdomar, njursjukdomar, cancer samt vätske- och elektrolytbalansen till imorgon. Är jag ämnad att göra något annat månne? Jag borde väl känna mig lite mer intresserad eller i alla fall intresserad överhuvudtaget?!

2007-08-14 @ 22:05:19

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits