Näe, det är för många semlor bara...

Idag frågade en av mina klasser om jag skulle ha barn. Jag var helt säker på att de visste de redan, men de hade inte vågat fråga innan. Sen när jag väl berättade att det var så började de ställa massa frågor och undrade ifall de fick känna på magen. Lite rart.

Kommentarer:
Postat av: Västmanländska i skåne

Hej, hej! Läser din blogg med nöje. Ligger lite efter dig i gravidläge (v. 19) så det är kul att läsa om något som är "steget före". Jag "outade" mig på jobbet denna vecka och det känns verkligen som man hamnar i en ny "klubb". Speciellt damerna är väldigt intresserade och vill gärna dela med sig av goda råd. Och jag har redan fått min första klapp på magen. Suck!

Postat av: Skolfröken

Ja, det är så gulligt när de vågar fråga! På mig syns det ju tveklöst nu, men det var ändå några som kom i måndags och försiktigt frågade. De var osäkra länge och "tänkte att eftersom du är nygift kanske du åt mer än vanligt". Hahahahhaa!

2008-02-07 @ 18:05:01
URL: http://skolblogg.blogspot.com
Postat av: mrspitepalt

Härligt att du läser
min blogg Västmanländskan. Man hamnar verkligen i gravid eller har fått barn-klubben när man outar sig, speciellt om det är många damer. Det är som tantmynta för damer. Jag försökte kommentera på din blogg, men det gick inte. Vet inte vad jag gjorde fel. Får försöka igen.

Skolfröken - ja, men jag var helt säker på att de visste, det syns ju jättetydligt på mig nu tycker jag. Men man förstår ju att de inte vill fråga ifal det bara är för mycket snask.

2008-02-07 @ 20:08:31
Postat av: Västmanländska i Skåne

Jodå, det funkade fint med kommentaren, det tar bara en stund för dem att bli OK:ade

2008-02-07 @ 22:36:41
URL: http://ulejbro.blogsome.com

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits