Less

Palten och jag har spenderat de senaste dagarna hos Barbasyster och co. Det har varit väldigt trevligt. Vi har ätits, slappat och vaggat runt. Jag har stått för det mesta vaggandet, men här finns ju även ett helt gäng marsvin, så lite vaggande stod de för också. I går var Barbasyster och jag inne i staden och inhandlade det sista till Kotten. Det vill säga skötbord, madrass till spjälsäng + lakan och kudde till vagnen. Madrassen var vi tvugna att hämta ut på IKEAs varulager, vilket kändes lite onödigt med tanke på att det bara var en liten ihoprullad korv och alla andra där hämtade superjättepaket på vagn. Men nu är det inhandlat i alla fall. Så nu kan Kotten komma när som helst. Fast helst inte inom tre veckor, för då bor vi fortfarande kvar i hålan och det verkar lite jobbigt. Om tre dagar idag flyttar vi och det skulle vara väldigt skönt om vi hade hunnit flytta allt innan Kotten kommer ur. Men det som händer händer....

Dessutom känns det väldigt surt att åka tillbaka till hålan som vi ska göra om några timmar. Även fast jag vet att det bara är tre veckor kvar så är jag så less. Less på långt avstånd, less på skitiga lägenheten, less på jobbet och less på att sätta betyg. Less.

Kommentarer:
Postat av: Malin, Anna-Lena & Hanna

Hej!
Vi är tre studenter som läser Medie- och kommunikationsvetenskap vid Uppsala universitet. Just nu skriver vi en B-uppsats om bloggar och identitet. Vi söker bloggare i Uppsalaområdet som kan tänka sig att delta i intervjuer som bland annat kommer att handla om vilket syfte bloggen fyller för er som bloggar. Om Du tycker det låter intressant och vill veta mer, maila då oss på [email protected] så skickar vi mer information.
Hoppas vi hörs!
/ Malin, Anna-Lena och Hanna.

2008-05-03 @ 15:22:01
Postat av: ally

tror du att kotten håller sig kvar där inne fram till flytten eller kommer h*n vilja vara med??

2008-05-03 @ 17:30:16
Postat av: Västmanländskan

Lycka till med flytten. Och håll tankarna på målet (=Kotten) när du känner dig less!

Postat av: mrspitepalt

Ally - man kan aldrig veta. Men vi håller tummarna för att h*n ska vara kvar tills vi flyttar. Men känner jag vår Kotte rätt så gör h*n nog som h*n vill...

Västmanländskan - tack, jag lär ju inte göra så mycket. Mest sitta. Och det känns mest jobbigt när det har varit helg och ska bli jobbvecka igen och man måste åka tillbaka hit. Men nu är det bara några veckor kvar.

2008-05-05 @ 19:53:14

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits