Pigg som en Kotte

I morse var vi på babysim och gjorde vårt första dyk. Kotten tyckte det var rätt okej. Han gjorde sin ledsnaste min med hängande underläpp direkt när han kom upp, men sen blev det bra igen. I omklädningsrummet efteråt sa en av de andra mammorna "det är så skönt att de blir så trötta efteråt". Hennes bebis är liten som en tesked och sover säkert i sjutton timmar efter simmet. Det gör inte Kotten. Han vaknade klockan halv nio och simmet var nio. Efter det har vi handlat på Coop, tuttat, bytt blöja, gungat i hoppgunga, legat lite på mage i soffan, snackat med pappa i sängen, ätit morots- och potatispuré, bytt blöja igen och nu ligger han på soffan och gymmar. Han vill inte sova.

Igår var vi på middag hos kompisar som bor några mil bort. Vi åkte hem vid tio. Först skrek han i tjugo minuter och sen satt han bara tyst och vaken i bilstolen. Han somnade kanske femtio minuter efter vi kommit hem. Först låg han och snackade och sparkade med sina tjocka ben i sängen. Vad är detta? Ska inte bebisar sova?

I och för sig sov han till tio i både fredags och lördags, men ändå.... Sov nu!

Kommentarer:
Postat av: Bratwursts

Det är väl fantastiskt att han gillar att ha sovmorgon! =) Hur ofta vaknar han på natten? Vår Kotte tycker ju att det är bäst att äta var tredje/fjärde timme igen... efter att ha sovit flera nätter i rad... märkligt.

2008-11-16 @ 15:18:38
Postat av: Skolfröken

Hehe, Skolbebisen sover jämt. Och speciellt efter babysimmet! Lustigt att de är så olika. Fast i går kväll ville hon inte alls sova, hon bara låg och skrikpratade och sparkade på spjälorna i sin säng.Har ni fått dyka alltså!? Det får inte vi göra förrän under kurs två sa de :-( Såg fram emot det nästan mest av allt faktiskt.

Postat av: Jack

cool blogg ;)P.S Jag har en stor frågestund på min blogg ! fråga ngt vettja ;) !

2008-11-16 @ 18:10:45
URL: http://fotografjack.blogg.se/
Postat av: Anton Malmberg

Hej!Jag skulle gärna komma i kontakt med dig angående ett förslag gällande din blogg. Maila mig på info at antonmalmberg.se för mer info!Mvh,Anton Malmberg

2008-11-16 @ 23:34:52
URL: http://udg.se
Postat av: Jenny

Vi fick också dyka första gången idag, fast jag och bebis bangade. Han var inte på humör för dyk meddelade han med sin argaste röst, haha. Min bebis brukar också vara jättetrött efter simmet. Han somnar oftast innan han fått på alla kläder och fortsätter sova hela eftermiddagen.

2008-11-17 @ 14:13:44
URL: http://jenzzzan.blogspot.com/
Postat av: Skolfröken

Du måste berätta vad Anton hade för förslag sen. Och varför han länkade till Uppsala domkyrkas gosskör.

2008-11-17 @ 20:31:26
URL: http://skolfrokensblogg.wordpress.com/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits