Ops!

Glömde ju berätta vad det allra bästa med vår promenad var. Vi hann inte gå på öppna förskolan.
Hoppsan, så det kan bli!

Kommentarer:
Postat av: Söderlund

Har du någon gång drömt om att få se just ditt favoritband, eller din kära idolartist, men du kunde inte gå på grund av att biljetterna tog slut? Chansen för dig kanske fanns att köpa dem på internet men då för det dubbla över utgångspriset? Detta är någonting som Söderlunds rasar emot i dagens diskussionsinlägg. Hur tycker och tänker du i den här frågan? Hoppas att just du vill dela på dina tankar och tycken i frågan, i en av de absolut snabbast växande bloggarna just nu.



Stort tack på förhand och varmt välkommen!



Vill tillsist bara få fram att jag hoppas att du inte tar detta som någon reklam och är det så att du gör det så får jag be så mycket om ursäkt, men det är bara så att man helt enkelt är väldigt intresserad av att höra andra bloggares tankar och tycken. Hoppas du förstår och antar utmaningen att diskutera med alla andra i Söderlunds blogg.



Tack!

Postat av: Evasleva

haha, ovanstående kommentarer är roliga ;)



Är den där öppna förskolan något som man liksom "måste" gå på när man får barn? Och sen skolka ifrån så man får känna sig lite mindre vuxen? Eller hur funkar det?

2008-10-22 @ 09:00:38
URL: http://evasleva.blogg.se/
Postat av: mrs pitepalt

Det känns som det. Nej, man måste ju så klart inte gå dit. Men eftersom vi precis flyttat hit är det väl bra att gå dit och lära känna folk. Kanske. Jag vet inte.

2008-10-22 @ 09:18:13
Postat av: Jenny

Hej! Har nyligen hittat din blogg, tycker det är så roligt att läsa om folk med barn i samma ålder som min son (4 mån om några dar). Känner väl igen det där med Öppna förskolan. Är också nyligen inflyttad och känner att jag borde gå dit men det känns inte helt bekvämt. Tycker själv att det är enklare att gå på aktiviteter som sångstund eller liknande för då behöver man inte sitta och känna sig dum i ett hörn, finns nåt att göra. Babysim och babymassage finns ju på många ställen, kanske är det nåt att testa. Ha en bra dag!

2008-10-22 @ 10:26:50
Postat av: mrs pitepalt

Jenny - kul med en ny läsare som ger sig till känna. Jag håller med dig om såna aktiviteter där man gör något och inte bara sitter. Babysim går vi redan på och rytmiken kändes som om det var mer för äldre barn. Men jag får väl testa igen.

2008-10-22 @ 10:53:37

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits