Den blåaste av måndagar

När man trodde att man inte kunde bli tröttare, då vaknar Kotten fem på morgonen. Innan det vaknade han tolv, halv två, kvart över tre och fyra. Dessutom regnar det ute och jag fixar inte att gå ut och gå i en och en halv timme. Om jag inte hade sju extra graviditetskilon kvar att släpa omkring på kunde jag ha bakat något smaskigt. Men nu har jag det, så jag får väl suga på en morot eller något annat spännande. Detta kommer bli en blue monday.


Kommentarer:
Postat av: ally

jag som är så nyfiken tror jag har listat ut vilka lägenheter det är som ni är sugna på. måste hålla med pitepalten om att den första är en pärla men kan förstå dig att den andra är mer praktiskt och då kan nu ju renovera den till precis som ni vill ha den... håller tummarna! hoppas att kotten är en snäll kotte under dagen så att ni båda får sova lite framför tv:n! (tänk vad skönt att du har en tv att kolla på, här sitter man framför en dator hela dagen och försöker se upptagen ut...) kram på dig!

Postat av: mrs Pitepalt

Hur lyckades du lista ut det? Fast det krävs en master att köpa lägenheter för att lista ut det, och det är ju du så... Men jag börjar nog bli mer och mer inne på Paltens linje nu. Den fina lägenheten är the shit.

Och BTW, skönt att sitta på ett jobb och få betalt för att facebooka.... ;)

2009-05-04 @ 14:46:46
Postat av: ally

haha, jag vet ju inte om jag har rätt men tror det... förutom att få betalt för att surfa FB så är hemnet en annan favorit. =)

men nu ska vi inte flytta på ett tag, deklarationerna i år har haft en avskrämmande effekt. har ni börjat buda än?

2009-05-04 @ 15:26:35
URL: http://grenman.wordpress.com
Postat av: E

Låter tufft att inte få sova, hoppas det blir bättre snart...Jag har länkat till din blogg i ett inlägg idag, så att du vet!

2009-05-06 @ 18:40:26
URL: http://studentlya.blogspot.com
Postat av: mrs Pitepalt

E - vi hoppas det! Ok, kul!

2009-05-06 @ 19:36:15

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits