The Swedish Kotte

Kottens roligaste just nu är att dra ut alla kastruller och lock ur skåpet och slamra med dem.
 
Kanske ska han bli kock när han blir stor.

Men då hoppas jag att han blir mer som Jamie Oliver än Per Morberg. Jamie, utan den där alldeles för stora tungan han verkar ha.

Kommentarer:
Postat av: Skolfröken

Duktig kotte! Skolbebisen har ännu inte fattat att man kan ta ut sakerna i skåpen, tack och lov. Hon öppnar än så länge bara och gluttar in.

Postat av: mrs Pitepalt

Skönt för er. Kotten har nu även upptäckt soppskåpet, extra intressant är den där sunkiga skrapan man använder till komposten. Dessutom har han lärt sig bryta sig in i underskåpet till spisen, trots att vi skruvat bort handtaget...

2009-05-08 @ 09:46:07
Postat av: Johanna

Ja, den där Per Moberg känns lite läskig tycker jag... Kanske är det trummis Kotten vill bli förresten, han håller på att fixa ihop ett eget trumset... ;-)

2009-05-08 @ 20:11:41
URL: http://tystiklassen.blogspot.com
Postat av: mrs Pitepalt

Visst gör han? Han får gärna bli trummis. Jag har stött på så många dryga kockar, trummisar är mer laid back. Fast det blir ju jobbigt när han ska träna på allt det där trummandet...

2009-05-10 @ 12:13:33
Postat av: Hanna F

Jag röstar också på Jamie Oliver. Min son gillar också kastrullerna och locken, och alla kökslådor med spännande grejer i som man själv knappt visste att man hade. Trummis låter i och för sig rätt coolt kanske kan du övertyga honom att det är det han ska bli? Om han får en övningslokal långt hemifrån då så att inte du inte blir tokig.

2009-05-11 @ 18:19:21

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits